• (+31) 497 512332
  • info@wasserij-steensel.nl
  • Stevert 15 5524 KB Steensel

Welkom bij de club Ad

Hoi, ik ben Ad Keeris.

Ik ben sinds mei 2021 werkzaam al chauffeur bij Wasserij Steensel en heb het ontzettende naar mijn zin. De afgelopen 23 jaar ben ik werkzaam geweest bij een ander familiebedrijf, waarvan de laatste 14 jaar werkzaam als chauffeur.

Af en toe ben je toe aan een nieuwe uitdaging, om wat voor reden dan ook. Ik ging op zoek naar een andere baan en al snel kwam dit op mijn pad. Op de website van Wasserij Steensel stond de vacature chauffeur. Een klein gemoedelijk familie bedrijf met 10 a 15 medewerkers en dat stond mij wel aan.

Ik voel mij vanaf het begin al thuis in het bedrijf en in mijn werk.

Mijn werkzaamheden: Naast het dat ik de vaste chauffeur ben, plan ik samen met mijn collega de planning van de routes. Nieuwe klanten efficiënt inplannen in een dagroute dat het goed samen loopt in overleg met de wasserij. Zorgdragen dat het schoon wasgoed netjes weer bij de klant komt en de vuile was weer mee retour gaat naar de wasserij. De vrachtwagen goed onderhouden en dat die er schoon en netjes eruit ziet.

Wat maakt mijn werk zo leuk: Het contact met de klanten, het is afwisselend werk doordat de routes regelmatig onderling worden gewisseld. Betrokkenheid en zelfstandig werk en meedenken.

Wasserij Steensel een warm en gespecialiseerd familiebedrijf.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Hi, hoe kunnen wij u helpen?