• (+31) 497 512332
  • info@wasserij-steensel.nl
  • Stevert 15 5524 KB Steensel

Linnen servetten

De finishing touch van een mooi gedekte tafel in een gelegenheid is zonder twijfel de gevouwen servet. Het geeft een bijzonder mooie en warme uitstraling aan het geheel.

Buiten het feit dat ze een extra dimensie geven, zijn linnen servetten ook zeer praktisch en kostenbesparend. Sterker het zou u als gelegenheid zelfs extra omzet op kunnen leveren. De hoogwaardige kwaliteit en de stijlvolle kleuren geven uw terras of restaurant die extra uitstraling en maken ieder diner tot een ware beleving voor uw gasten, verder zijn ze zó stijlvol dat ze een verhaal kunnen vertellen en de culinaire beleving kunnen ondersteunen. In ons ruime assortiment van linnen servetten zijn diverse mogelijkheden, neem gerust eens contact met ons op wat wij voor u kunnen betekenen.

Voordelen
Gezellige, warme uitstraling
Straalt kwaliteit uit
Versterk je culinaire verhaal met de juiste servetten!
Eenvoudig te personaliseren met een boodschap of uw bedrijfslogo
.     

Geef een reactie

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Hi, hoe kunnen wij u helpen?